Köszönöm, hogy itt vagy!

Szeretném, ha ezt a blogot együtt írnánk!
Kérlek oszd meg itt véleményed, tapasztalatod, tudásod!
Ha van hasonló témában weboldalad vagy blogod, szívesen kiteszem a linked - kérlek cserébe Te is tedd ki az enyémet.
Megírhatod- és írd is meg! - milyen témában olvasnál cikkeket, anyagokat, és igyekszem kérésednek mielőbb eleget tenni.

Előre is köszönöm a bejegyzéseket: Krisztina

Sikerprogram, 2x2linkstart

2010. december 5., vasárnap

Mágnesterápia


 Környezetünk legnagyobb mágnese a Föld. Mágnesessége hatással van az egész világ életére; az emberekre, a növényekre és az állatokra. Minden élőlénynek szüksége van a mágnesességre, úgy, mint a vízre, a fényre, a levegőre vagy a táplálékra. A Föld mágnesessége mellett a Nap mágnesessége és a világegyetem (galaktikus mágnesesség) is befolyásolja az élő egyedeket. A Nap mágneses erőtere százszor erősebb, mint a Földé.

  Tudósok felfedezték, hogy a Föld mágneses mezejének ereje jelentős mértékben csökkent (majdnem 50 százalékkal) , az elmúlt 500 évben napjainkig 0,5 G-vel.
  (A mágnes északi (É) és a déli (D) pólusai határozzák meg a mágneses mező irányát. Ezt az alapvető fizikai mértékegységet a Tesla-val (T) mérjük; 1T=10.000G (Gauss). A Gauss a mágneses térerő mértékegysége. A Gausok száma megmutatja, hogy 1 nézgyztcentiméteren mennyi mágneses erővonal hatol át.)

 A mágneses mező ereje nem egyenlő a bolygó minden részén. Ennek mértéke 0,3 G az Egyenlítőnél és 0,7 a Sarkoknál.. Felfedezték, hogy a mágneses mező ereje minden területen változhat. Például, a mágneses mező intenzívebb Lourdes-ban (Franciaország) és Sedonban (USA). Napjainkban, sok ember a világ minden tájáról vándorol ezekre a helyekre, hogy betegségéből meggyógyuljon, vagy új energiával töltődjön fel.


Miért használják a Mágnesterápiát egyre szélesebb körben?
  • a mágneses gyógymód egy természetes gyógymód
  • a Mágnesterápia nagyon egyszerű és fájdalommentes
  • a mágneses mező a fájdalom okára hat, nemcsak a tünetre
  • nincsen ismert negatív mellékhatása
  • a tudományos fejlődésnek köszönhetően a mágnes olcsó
  • a mágnes évekig használható, nem szükséges mindig újat venni
  • a mágnesek az ékszerbe vannak beépítve, így naponta viselhetők és szépek is
 NEM SZABAD MÁGNESES ÉKSZERT VISELNIÜK TERHES NŐKNEK, SZÍVMŰKÖDÉST SZABÁLYOZÓ GYÓGYSZERT FOGYASZTÓKNAK ÉS OLYANOKNAK AKIKNEK VALAMILYEN FÉM TÁRGY VAN A TESTÜKBEN (MINT A SZÍVRITMUS SZABÁLYOZÓ, STB.).
  A mágneses ékszerek pozitív hatásai:

  • semmiféle ártalmas hatás nincsen
  • könnyít a fájdalmon, visszahúzza a duzzanatot és gyors javulást biztosít
  • jelentős mértékben segít lecsökkenteni a gyógymódra szánt időt, valamint a táppénzes időszakot
  • növeli a mozgékonyságot, lelassítja a bokaporc további kopásának folyamatát, a krónikus és degeneratív izomrendszeri, csontrendszeri elváltozásokat (mint a reumás eredetű meszesedés, csigolyameszesedés és csontritkulás)
  • serkentik a szövetek oxigénellátását, fontos szerepet játszanak a hörgőutak kezelésében
  • a központi és perifériális idegrendszer betegségeinek és sérülésinek kezelésében is szerepet játszhat
  • a bőr és a hámszövet betegségeinek kezelésében jótékony hatása van
  • felgyorsítja a sebek és az égési sérülések gyógyulását, enyhíti a bőr irritációját és a bőrpírt, lassítja a bőr öregedését és segít megelőzni a narancsbőr kialakulását
  • jótékony hatással van a szív és érrendszer begegségeire
  • enyhíti a nők menstruációs problémáit
Egyes tudósok a Föld mágneses mezője csökkenésének az emberi szervezetre gyakorolt hatását a vitaminhiányos táplálkozás következményivel hasonlítják össze.

Napjainkban világszerte sokan kutatják a mágneses mező hatását az emberi egészségre. Néhány klinikai és tapasztalati vizsgálat kimutatta, hogy egy statikus mágneses mezőnek hosszú ideig kitett emberi szervezetre a mágneses mező pozitív hatással van.
 Kiderült az is, hogy az egészségügyi problémák kiküszöbölhetők olyan tárgyakkal, amelyekbe mágnest építettek be (például mágneses ékszerek viselésével, úgymint karkötők, nyakláncok, medálok és fülbevalók).

  Ha te is szeretnél mágneses ékszereket kiváló minőségben és olcsó áron, kérlek jelezd felém e-mailben, és felveszem veled a kapcsolatot. Ide írj:  kiss.toth@hotmail.hu tárgy: mágneses ékszer



2 megjegyzés:

  1. Ha már azt is pozitív hatásnak veszed, hogy nincs ártalmas hatása... bocs, de ez így kissé amatőr. Egyébként tényleg hatásos a mágnesterápia.(Szilvi)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik,mert az élethez való fontos dolgokat emelted ki. Sok hasznos tanács van benne. Ráczné Kata.

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók